Procedurat e lëvizjes paralele, emërimet dhe largimet nga puna të mësuesit (Udhëzim 2015)

Procedurat e lëvizjes paralele, emërimet dhe largimet nga puna të mësuesit në institucionet arsimore publike të sistemit arsimor parauniversitar

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Mësues, 5 mënyra si t’i angazhoni nxënësit në mësim

Next Article

Pse duhet të bëni më shumë pyetje në klasë?

Related Posts