Procedurat e emërimit dhe shkarkimit të nëndrejtorit

Procedurat e emërimit dhe shkarkimit të nëndrejtorit të institucionit arsimor publik

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Procedurat për emërimin dhe shkarkimin e mësuesve

Next Article

MAS publikon kriteret dhe procedurat e kualifikimit të mësuesve

Related Posts