Problematika dhe vështirësi të shkollës shqiptare

Në këtë artikull shtjellohen problematikat në arsim e veçanërisht në zonat rurale, vështirësitë që hasin nxënësit dhe mësuesit në shkollë, ndërsa jepen edhe rekomandime për zgjidhje. Përgatiti Elona Sulovari, mësuese filozofie dhe sociologjie.

Tema: Problematika dhe vështirësi të shkollës shqiptare

  • Evidentimi i problemeve dhe vështirësive që ka sot shkolla shqiptare
  • Analizimi i faktorëve që çojnë në probleme dhe vështirësi
  • Të japim ndihmesë në zgjidhjen e problemeve dhe rrugë të reja për tejkalimin e vështirësive

Elona Sulovari 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Librat kundër bombave: Të mirat e librit janë të pafundme

Next Article

Parashikimet në arsim për vitin 2022, ekspertët: Të rritet numri i mësuesve të trajnuar

Related Posts