Prindërit, ndihma ime

Si mund të shihen prindërit në sytë e fëmijëve dhe, akoma më tepër, si mund ta përshfaqin figurën e tyre nëpërmjet një poezie? Kjo është poezia që Josea e vogël ka shkruar për mamin dhe babin, e të cilën ne e kemi shkëputur nga detyrat e saj të shtëpisë…

Prindërit, ndihma ime

Ndihma që të japin prindërit

Është një kënaqësi e madhe!

Ata të mbrojnë me gjithë zemër.

Kujdesen për ty dhe nuk lodhen fare.

Në çdo vështirësi prindërit janë aty për ty. 

Të shohin me dashuri e plot shkëlqim në sy.

Ndaj unë shumë i dua dhe i respektoj.

Të jenë të lumtur, gjithmonë e dëshiroj. 

Josea Dermyshi

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Fëmijë të lodhur në shtëpi, nxënës të lodhur në shkollë! Këshilla për të reflektuar...

Next Article

Arti i komunikimit mësues-nxënës, si vlerë e dobishme

Related Posts