Portali 2021, lista e kandidatëve të profilit Arsim fillor

Ju paraqesim listën zyrtare të kandidatëve të cilët do të bëhen pjesë e Portalit “Mësues për Shqipërinë”, në profilin Arsim fillor. Krahas secilit emër, do të gjeni edhe orarin e zhvillimit të testimit. Ju kujtojmë se portali për mësuesit e këtij profili do të zhvillohet nga data 23 deri më 27 gusht.

Në kuadër të situatës së krijuar nga pandemia COVID-19 dhe në vijim të masave parandaluese të përhapjes së tij, gjatë paraqitjes për pjesëmarrje në testim, kandidati duhet të ketë parasysh dhe të zbatojë rregullat e mëposhtme:

  • Të paraqitet pranë QSHA-së i pajisur me mjetet mbrojtëse, maskë dhe doreza plastike;
  • Të zbatojë ruajtjen e distancës fizike 1,5 – 2 metër me kandidatët e tjerë;
  • Të ketë me vete vetëm dokumentet e kërkuara dhe mjetin e identifikimit;
  • Të ketë me vete stilolaps për nënshkrimin e deklaratës dhe rezultatit të testimit;
  • Të mos ketë me vete celularë, çanta dhe sende të tjera personale, të panevojshme në zhvillimin e testimit.

Lista e kandidatëve Arsim fillor 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Programi i gjuhës angleze për klasat e para

Next Article

Ministrja Kushi jep lajmin e rëndësishëm: Viti i ri shkollor nis jo më 13 shtator, por më 27 shtator 2021. Zgjatet periudha e mësimit plotësues 

Related Posts