Planifikim vjetor, TIK

Më poshtë gjeni planifikim vjetor dhe tremujor për lëndën e teknologjisë dhe informacionit. Planifikimi është përgatitur nga mësuesja Violeta Nipolli dhe i takon klasës së pestë.

Planifikim vjetor dhe planifikim për tremujorin e parë

Fusha: Teknologjia e informacionit dhe komunikimit

Lënda: TIK

Klasa e pestë

Mësuese: Violeta Nipolli

Violeta Nipolli

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Trajnim i suksesshën në qendrën e trajnimeve "Albas"

Next Article

Mos fli gjumë nxënës i dashur!

Related Posts