Planifikim vjetor, gjuhë shqipe

Planifikim vjetor në lëndën e gjuhë letërsisë, përgatitur nga mësuesja Violeta NIpolli Kuqi. Ky planifikim i takon klasës së pestë, për vitin shkollor 2019-2020.

PLANIFIKIMI VJETOR

FUSHA: GJUHËT DHE KOMUNIKIMI

LËNDA: GJUHA SHQIPE

KLASA E PESTË

VITI SHKOLLOR 2019-2020

Violeta Nipolli

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Ta bëjmë më të lehtë dhe më tërheqëse për nxënësit lëndën e kimisë

Next Article

Si të përgatisni fëmijën për fillimin e një viti shkollor

Related Posts