Planifikim vjetor dhe tremujor, lënda Histori

Mësuesja Violeta Nipolli Kuqi ka përgatitur planifikimin vjetor dhe për tremujorin e parë në lëndën e Historisë për klasën e pestë.

PLANIFIKIMI VJETOR DHE TREMUJORI I PARË

FUSHA: SHOQËRIA DHE MJEDISI

LËNDA: HISTORI

KLASAT E PESTË

VITI SHKOLLOR 2019-2020

MËSUESE KUJDESTARE

VIOLETA NIPOLLI KUQI

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Risi në tekstet e reja të Albasit këtë vit shkollor

Next Article

Do të doja që mësuesja ime ta dijë...

Related Posts