Planifikim detyrash për përsëritje njohurish sipas tematikave, klasa V

Materiali i vjen në ndihmë mësuesve dhe nxënësve për vlerësimin e arritjeve të njohurive në arsimin fillor në lëndët Gjuhë shqipe, Matematikë, Dituri natyre.

Detyra për përsëritje për klasën e pestë në lëndët:

Gjuhë shqipe
Matematikë
Dituri natyre
Përgatiti: Violeta Kuqi

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Aktivitete të ndryshme në të gjitha shkollat

Next Article

Nxënësit e shkollës "Mihal Ekonomi" në Durrës mbjellin pemën simbol të jetëgjatësisë

Related Posts