Plani vjetor i drejtuesit të rrjetit të mësuesve ndihmës

Ky është një model plani vjetor i drejtuesit të rrjetit profesional të mësuesve ndihmës. Plani është hartuar nga drejtuesja e rrjetit të mësuesve të Matit, Qamile Neli dhe është zbatuar gjatë takimeve të rrjetit të vitit shkollor që sapo ka përfunduar.

Rrjeti profesional ngrihet në nivel DAR/ZA-je dhe ka për qëllim zhvillimin profesional të punonjësve të institucioneve arsimore përmes informimit, këshillimit, trajnimit, shkëmbimit të përvojave dhe mendimeve të anëtarëve të tij për tematika të punës së tyre të përditshme. 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Mësuesja kujdestare dedikim për nxënësit e klasës XII-B

Next Article

75 emra, nga njëjësi në shumës

Related Posts