Plani i veprimtarive vjetore për mësuesit ndihmës

Mësuese Rajmonda Mollaymeri e shkollës “Demokracia”, Korçë ka realizuar planin e veprimtarive vjetore të punës së mësuesit ndihmës. Në këtë plan do të njiheni me veprimtaritë, si dhe strategjitë dhe burimet.

Rajmonda Mollaymeri

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Nxënësi Rei Aliaj: Ëndrra ime në sirtar

Next Article

Orë model për klasën e tretë, lënda gjuhë shqipe dhe lexim

Related Posts