Plani edukativ për klasën e parë

Ky është një model plani i cili do t’ju nevojitet për këtë vit të ri shkollor, për klasën e parë. Plani edukativ është përgatitur nga mësuesja Lyti Palluqi, Shkolla 9-vjeçare Mlizë Elbasan. Mësues, ju mund t’ju referoheni këtij plani për të hartuar tuajin.

Plani edukativ është një nga planet që do t’ju duhet ju si mësues të fillores për këtë vit të ri shkollor. Ne po ju paraqesim planin për klasën e parë, i cili është përgatitur nga mësuesja Lyti Palluqi, Shkolla 9-vjeçare Mlizë Elbasan. 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Një reflektim mbi sfidat e pandemisë për mësimdhënien dhe mësimnxënien nga Julinda Toda

Next Article

Të njohim ministrat e arsimit shqiptar ndër vite

Related Posts