Plani edukativ dhe plani kujdestari për klasën e pestë

Këto janë dy modele planesh të cilat do t’ju nevojiten për këtë vit të ri shkollor, për klasat e pesta. Plani edukativ dhe ai kujdestari është përgatitur nga mësuesja jonë bashkëpunëtore Violeta Kuqi. Mësues, ju mund t’ju referoheni këtyre planeve për të hartuar tuajit.

Plani edukativ dhe plani kujdestari janë dy nga planet që do t’ju duhet ju si mësues të fillores për këtë vit të ri shkollor. Ne po ju paraqesim plane të tilla për klasën e pestë, të cilët janë punuar nga mësuesja bashkëpunëtore e Portalit Shkollor Albas, Violeta Kuqi.

PLANI EDUKATIV

PLANI KUJDESTARI

Nanila Allkja Biçaku

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Studenti Saimir Balliu: Inxhinieria elektrike, sfida ime profesionale

Next Article

Mësimi në shkollat e Kosovës do të nis me dy faza, ja udhëzimet dhe planet

Related Posts