Planet mësimore për kopshtin dhe parashkollorin të paketave të dedikuara nga Albas

Më poshtë do të gjeni planet mësimore të paketave të Albas për kopshtin dhe parashkollorin, konkretisht planet për “Bllokun Hop-Hop” (3-4 vjeç), “9 Miqtë e mi” (4-5 vjeç), “Një hap drejt shkollës” (5-6 vjeç). Gjithashtu ju kemi vënë në dispozicion edhe një model planifikimi ditor.

Planet për kopshtin dhe parashkollorin nga ALBAS 

“Blloku Hop-Hop” (3-4 vjeç) bli këtu

Plani mësimor “Blloku Hop-Hop”  (kliko këtu)

“9 Miqtë e mi” (4-5 vjeç) bli këtu

Plani mësimor “9 Miqtë e mi” (kliko këtu)

“Një hap drejt shkollës” (5-6 vjeç) bli këtu

Plani mësimor “Një hap drejt shkollës” (kliko këtu)

Planifikimi ditor (kliko këtu)

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

“Mësuesi i Vitit 2022”, Kushi: Ta duam, ta respektojmë dhe vlerësojmë më shumë figurën e mësuesit

Next Article

Plan projekte ndërlëndore për Arsimin Fillor, viti shkollor 2022-2023

Related Posts