Planet mësimore Gjuhë Angleze, Klasa IX dhe XII, periudha parë

Në ndihmë të mësuesve sjellim planet mësimore për lëndën Gjuhë Angleze të klasës së 9-të dhe 12-të, për periudhën e parë, shtator-dhjetor. Këto plane janë hartuar sipas udhëzimeve të fundit të MASR-së për vitin shkollor 2020-2021.

Më poshtë do të gjeni materialet në PDF (lehtësisht të shkarkueshme) mbi planet mësimore për lëndën Gjuhë Angleze, klasa 9-të dhe 12-të. 

GJUHË ANGLEZE IX

GJUHË ANGLEZE XII 

Nanila Allkja Biçaku

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Kurs multidisiplinar dhe integrim të studentëve në tregun e punës, ja çfarë ndodh në një universitet finlandez

Next Article

"Kape ofertën e studimit", eventi më i madh për projekt idenë më të mirë

Related Posts