Planet edukative për ciklin fillor, klasa I-V

Duke u bazuar në kërkesat tuaja, sjellim planet edukative vjetore për klasat e ciklit të ulët, nga klasa e parë në klasën e pestë, të cilat mund t’ju shërbejnë si modele për të krijuar edhe ju tuajit, sipas të dhënave përkatëse apo veprimtarive që do të ndërmerrni përgjatë vitit shkollor.

Këto janë modele planesh të cilat do t’ju nevojiten gjatë vitit shkollor për klasat e ciklit të ulët ose e thënë ndryshe për Arsimin Fillor. Mësues, ju mund t’ju referoheni këtyre planeve për të hartuar tuajit.

Plani edukativ klasa parë

Plani edukativ klasa dytë

Plani edukativ klasa tretë

Plani edukativ klasa katër

Plani edukativ klasa pestë 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Përse shërben regjistri personal dhe regjistri vjetor online? Dy modele në programin Excel

Next Article

Rezultatet përfundimtare të kandidatëve të portalit "Mësues për Shqipërinë" 2021

Related Posts