Plan veprimtarish për periudhën e mësimit plotësues për klasën e dytë

Ju paraqesim një plan model veprimtarish për periudhën 1- 24 shtator 2021 për klasën e dytë. Plani është hartuar sipas udhëzimit të ri të MASR nga mësuesja Blerina Dhamo.

Plani i veprimtarive për orët e përsëritjes

Klasa: II

Lënda: Gjuhe shqipe dhe Matematikë  

Punoi: Blerina Dhamo

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Numri i nxënëseve bie me shpejtësi, popullata e ciklit 9-vjeçar 5-14 vjeç tkurrje me 2.1% brenda një viti

Next Article

Prindër të nderuar, duam kambanën tuaj pranë ziles shkollore!

Related Posts