Plan projekte ndërlëndore për Arsimin Fillor, viti shkollor 2022-2023

Ju paraqesim modele planesh ndërlëndore për klasat I-V për vitin shkollor 2022-2023. Planet përmbledhin lëndët e përfshira, orët për çdo lëndë, organizimin për çdo fazë. Rezultatet e të nxënit, përshkrimin e projektit dhe mënyrën e vlerësimit të projektit. Përgatiti bashkëpunëtorja jonë Violeta Kuqi.

PLAN PROJEKTE NDËRLËNDORE, KLASAT I-II-III-IV-V

VITI SHKOLLOR 2021-2022 

Klasa I

Klasa 2

Klasa 3

Klasa 4

Klasa 5

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Planet mësimore për kopshtin dhe parashkollorin të paketave të dedikuara nga Albas

Next Article

Vajzat si Bora, që nuk ndalen...

Related Posts