Plan përgatitor pune, për provimin e Lirimit, në lëndën e Gjuhës shqipe

Klodiana Korumi, mësuese e Gjuhës shqipe, në shkollën “Hillary Clinton”, Kamëz, ka përgatitur një plan përgatitor pune, për provimin e Lirimit. Ky plan shërben për të gjithë nxënësit dhe mësuesit e klasave të nënta.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Modele vlerësimi arritjesh për nxënësit e klasave të pesta

Next Article

Denada Toçe: A po e arrin qëllimin e tij mësimi “online”? ÇFARË po ndodh dhe SI duhet të ndodh?

Related Posts