Plan Edukativ Individual për nxënësit me aftësi të veçanta

Ju njohim me një Plan Edukativ Individual për nxënësit e klasës së parë, që janë diagnostikuar me Autizëm infantil. Në të paraqitet plani për 35 javë, ndërsa aty tregohen veprimtaritë që duhet të kryejë nxënësi në fusha të ndryshme.

Ky është një Plan Edukativ Individual për nxënësit e klasës së parë që janë diagnostikuar me Autizëm infantil. Në këtë plan shkollor, për vitin 2019-2020, objektivat kryesore kanë të bëjnë me të lexuarin global nga ana e nxënësit, njohjen e shkronjave, të shkruarit në kompjuter, njohjen e ngjyrave, figurave gjeometrike se dhe me dallimin e koncepteve brenda-jashtë, lart-brenda etj. 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Sfidat e një mësimdhënësi

Next Article

Portali “Mësues për Shqipërinë” punëson mbi 1900 mësues këtë vit shkollor

Related Posts