“Piktorët në fokusin e kohës”, ekspozitë e nxënësve të shkollës “Andon Xoxa”

Një ekspozitë e veçantë ajo që kanë hapur nxënësit e shkollës 9- vjeçare “Andon Xoxa” në Fier. Ata kanë paraqitur në një vend, punimet e tyre më të mira në pikturë me temë “Piktorët në fokusin e kohës”.

“Piktorët në fokusin e kohës” – ka qenë kjo ekspozita që nxënësit e shkollës 9- vjeçare “Andon Xoxa” në Fier kanë hapur në një nga sallat e shkollës artistike “Jakov Xoxa”. 

Vetë nxënësit kanë treguar se të tilla aktivite janë të rëndësishme për ta, ndërsa me mbështetjen e drejtorisë së shkollës dhe mësueses Klevi Pove kanë paraqitur disa nga punimet e tyre më të mira.

Për me tepër ne ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme!

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Përrallat e Vëllezërve Grim, një pasuri e vyer për çdo bibliotekë

Next Article

Si mund të gjeni informacione në internet?

Related Posts