Përgatitje për Maturën, analiza e veprës “Këngët e Milosaos” e Jeronim de Radës

Mësuesja e letërsisë Migena Kapllani, sjell për të gjithë maturantët nëpërmjet një videoje analizën e plotë të veprës së Jeronim de Radës, “Këngët e Milosaos”.

Lënda: Letërsi

Tema: Jeronim de Rada dhe analiza e veprës “Këngët e Milosaos”

Mësuesja: Migena Kapllani

Shkolla: Kostandin Kristoforidhi

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Orë model, tema “Fjalia, llojet e fjalisë sipas gjymtyrës kryesore”

Next Article

“Bukuria” e Naim Frashërit, analizë, koment dhe test

Related Posts