Përdorimi i micro:bit në lëndën Gjuhë shqipe – ditar nga mësuesja Valbona Mlika

Ju paraqesim modelin e një ore mësimore në lëndën e gjuhës shqipe ku është përdorur micro:bit. Përgatiti mësuesja Valbona Mlika, shkolla 9-vjeçare “Seit Tagani”.

Model Ditar 

Përdorimi i micro:bit në lëndën e gjuhës shqipe 

Mësuesja e lëndës: Valbona Mlika

Gjuhë Shqipe-Klasa VIII

Shkolla 9-vjeçare “ Seit Tagani”

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

2022/ Modele vlerësimi të arritjeve të nxënësve të Arsimit Fillor në Gjuhë shqipe, Matematikë dhe Dituri natyre

Next Article

Projekti kurrikular si pjesë e detyruar e portofolit/ Shembull konkret nga Pranvera Musta

Related Posts