Përcaktimi i nivelit të gjuhëve të huaja për programet e studimit në arsimin e lartë

Udhëzim mbi përcaktimin e niveleve të gjuhëve të huaja dhe të testeve ndërkombëtare, për pranimet në programet e studimit të ciklit të dytë dhe të tretë, në institucionet e arsimit të lartë.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Zhvillimi i provimeve kombëtare, për arsimin bazë 2018-2019

Next Article

Procedurat e plotësimit të formularit A1 dhe A1Z (2019)

Related Posts