Për vlerësimin e nxënësve sipas kornizës së kurikulës së arsimit parauniversitar të Republikës së Kosovës

Udhëzimi administrativ i Ministrisë së Arsimit dhe shkencës së Kosovës për vlerësimin e nxënësve sipas kornizës së kurikulës së arsimit parauniversitar të Republikës së Kosovës.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

“Antibiotikët” natyralë që shërojnë shumë sëmundje

Next Article

Sporti ndikon pozitivisht në shëndetin e adoleshentëve

Related Posts