Për sistemin arsimor parauniversitar në Republikën e Shqipërisë

Për një ndryshim në udhëzimin nr. 44 datë 21.08.2013 “Për përcaktimin e kritereve dhe procedurave të njëvlershmërisë së dëftesave dhe diplomave të nxënësve të arsimit parauniversitarë të ardhur nga jashtë vendit”.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Letra e ministres së Arsimit dhe Sportit Lindita Nikolla

Next Article

MSH 2017, ndryshon data e provimit të lëndëve me zgjedhje

Related Posts