Për provimin përfundimtar dhe provimin e maturës shtetёrore

Në mbështetje të nenit 65 (1) të Kushtetutës së Republikës së Kosovës; Me qëllim të sigurimit të një kornize ligjore për rregullimin e Provimit Përfundimtar dhe provimit të maturës shtetërore në Kosovë.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Për arsimin në komunat e Republikës së Kosovës

Next Article

Për kualifikimet kombëtare

Related Posts