Për provimin e maturës shtetërore

Me këtë Ligj rregullohet funksioni, përmbajtja, kushtet, kriteret dhe mënyra e organizimit të provimit të maturës shtetërore

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Për kualifikimet kombëtare

Next Article

Kur prindërit i mbajnë fëmijët gjatë zgjuar, ata flenë më pak

Related Posts