Për përcaktimin e kritereve dhe procedurave për dhënien e medaljes së artë

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar një udhëzim “Për përcaktimin e kritereve dhe procedurave për dhënien e medaljes së artë”

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Standardet e përgjithshme të mësuesit

Next Article

Për ndjekjen e gjimnazit me kohë të pjesshme

Related Posts