Për përcaktimin e detyrave dhe funksioneve të këshillit të mësuesve

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar një udhëzim ”Për përcaktimin e detyrave dhe funksioneve të këshillit të mësuesve”

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Për organizimin dhe funksionimin e qeverisë së nxënësve

Next Article

Për bordin e institucionit arsimor

Related Posts