Për ngritjen e njësisë së shërbimit psiko-social

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar një urdhër “Për ngritjen e njësisë së shërbimit psiko-social”

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Për miratimin e standardeve për tekstet shkollore

Next Article

Për përdorimin e fondeve të planifikuara për blerjen e librave për bibliotekat e shkollave të arsimit parauniversitar

Related Posts