Për miratimin e standardeve për tekstet shkollore

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar një urdhër “Për miratimin e standardeve për tekstet shkollore”

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Për kriteret e mësuesit ndihmës për nxënësit me aftësi të kufizuara në institucionet publike të arsimit parauniversitar

Next Article

Për ngritjen e njësisë së shërbimit psiko-social

Related Posts