Për kualifikimet kombëtare

Në mbështetje të nenit 65 (1) të Kushtetutës së Republikës së Kosovës; me qëllim të rregullimit ligjor të sistemit tё kualifikimeve kombëtare në të gjitha nivelet e arsimit dhe aftësimit formal dhe joformal…

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Për provimin përfundimtar dhe provimin e maturës shtetёrore

Next Article

Për provimin e maturës shtetërore

Related Posts