Për arsimin në komunat e Republikës së Kosovës

Qëllimi i këtij ligji është të rregullojë organizimin e institucioneve arsimore publike dhe ofrimin e arsimit publik në nivelet arsimore parashkollore, fillore, të mesëm të ulët, të mesëm të lartë dhe të lartë në komunat e Republikës së Kosovës.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Gazeta zyrtare e institucioneve të përkohshme të vetëqeverisjes në Kosovë

Next Article

Për provimin përfundimtar dhe provimin e maturës shtetёrore

Related Posts