Për arsimin dhe aftësimin për të rritur në Republikën e Kosovës

Qëllimi i këtij ligji është të rregullojë tërësinë e proceseve për arsimimin dhe aftësimin e të rriturve, si pjesë përbërëse e sistemit arsimor në Kosovë.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Ligji për arsimin e lartë në Republikën e Kosovës

Next Article

Për arsimin parauniversitar në Republikën e Kosovës

Related Posts