“Panik në autostradë”

Të gjithë pjesëtarët e kësaj familjeje, ashtu si çdonjërin prej nesh, na bën “të paparë” mënyra se si mendojmë dhe si e zgjidhim problemet që ndeshim në jetën tonë të përditshme. Kjo seri për fëmijë mbi 8 vjeç, trajton problematika aktuale të fëmijëve.

Një ditë Lola e gjorë e gjen veten të vetme, të harruar, nëstolin e parkingut të një pike karburanti në anë të autostradës. Ajo fillon të qajë e frikësuar, sepse prindërit e saj ishin larguar nga pika e karburanti pa e vënë re se ajo nuk ishte më në makinë, pasi ishin shumë të zënë duke debatuar me njëri-tjetrin. Lola ishte betuar se do të qëndronte në makinë me Kroketën, mirëpo nuk e mbajti fjalën…

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

“Më quajnë... Isak Njuton”

Next Article

Pse është e rëndësishme që nxënësit t'i prezantojnë krijimet?

Related Posts