Organizohet workshopi “Sfidat e mësimdhënies së gjuhës shqipe dhe letërsisë përmes teknologjisë për brezin 2.0”

Fakulteti Histori-Filologji në bashkëpunim me Qendrën e trajnimeve Albas dhe ASCAP do të zhvillojë në datën 25 Mars, ora 10.00 workshopin me temë: “Sfidat e mësimdhënies së gjuhës shqipe dhe letërsisë përmes teknologjisë për brezin 2.0”. Më poshtë gjeni programin dhe linkun e regjistrimit.

Fakulteti Histori-Filologji në bashkëpunim me Qendrën e trajnimeve Albas dhe ASCAP do të zhvillojnë në mjediset e Fakultetit Histori-Filologji, në datën 25 Marsora 10.00 workshopin me temë:

“Sfidat e mësimdhënies së gjuhës shqipe dhe letërsisë përmes teknologjisë për brezin 2.0” 

Me ligjërues:

Akad Sabri Hamiti, 

Prof.dr Dhurata Shehri, 

Prof. as. dr Anila Çepani, 

Erida Koleci.

Workshopi është pjesë e punës kualifikuese e Fakultetit Histori-Filologji dhe ASCAP për zhvillimin e vazhduar profesional të mësuesve në arsimin parauniversitar. 

Janë të ftuar të marrin pjesë mësues të profilit të gjuhë- letërsi për ciklin AML dhe AMU. 

Pjesëmarrësit do të pajisen me certifikatë pjesëmarrjeje. 

Për regjistrim jeni të lutur të regjistroheni në formularin e mëposhtëm: