Organizimi i provimeve të Maturës Shtetërore 2019

Udhëzim për organizimin dhe zhvillimin e provimeve Kombëtare të Maturës Shtetërore 2019.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Albas trajnim me kredite në qarkun e Korçës

Next Article

Test "Dituri natyre"

Related Posts