Orë përsëritje Biologji Xll, bazuar në rezultatet e të nxënit të Maturës Shtetërore

Kjo që po ju paraqesim është një orë model përsëritjeje në lëndën e Biologjisë, klasa XII, bazuar në rezultatet e të nxënit të Maturës Shtetërore dhe e realizuar nga mësuesi i këtij profili Bledi Lipo.

Në këtë orë përsëritjeje përfshihen kapitujt: 

1 – Frymëkëmbimi dhe Qarkullimi 

2 – Bimët

N. Allkja Biçaku 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Strategji për menaxhimin e ankthit tek studentët

Next Article

Mësuese Malvina Rista - Një nxënës sot më tha: “Dëshira më e madhe që kam është të kaloj kohë me prindërit”

Related Posts