Orë micro:bit, zhvillimi i mendimit kritik dhe i zgjidhjes problemore për një temë mësimore

Zhvillimi i mendimit kritik dhe i zgjidhjes problemore për një temë mësimore (sipas formularit të praktikës së mësimdhënies). Lënda gjuhë shqipe 8. Përgatiti Valbona Zelna, shkolla “Ismet Sali Brucaj”.

Model ore micro:bit

Gjuha shqipe, klasa 8-të 

Përgatiti: Valbona  Zelna

Shkolla: “Ismet Sali Brucaj”

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

“Demotivimet e mësuesit shqiptar dhe shkolla në udhëkryq”, analizë nga Luan Stafasani

Next Article

Shtohen rastet e fëmijëve që mbajnë syze. A ndikon koha para ekranit në dëmtimin e syve?

Related Posts