Orë mësimore virtuale për parashkollorin, tema “3 Derrkucët”

Orë mësimore virtuale për parashkollorin, nga mësuese Evis Shehu dhe Anila Zyka. Tema mësimore “3 Derrkucët”, e realizuar nga mësueset e kopshtit “Çlirim 1”, i përket lëndës së gjuhës shqipe. 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Detyrë përmbledhëse, Qytetari 8

Next Article

Gjuhë shqipe III, tema mësimore “Që të të thonë se të dua shumë”

Related Posts