Orë mësimi virtuale për klasën e katërt në lëndët: Matematikë, Histori, TIK, Dituri natyre dhe Edukim fizik

Për arsimin fillor dhe më konkretisht për klasat e katërta sjellim këto modele orësh mësimi virtuale në lëndët Matematikë, Histori, TIK, Dituri natyre dhe Edukim fizik.

Orë mësimi virtuale

Lëndët: Matematikë, Histori, TIK, Dituri natyre dhe Edukim fizik 

Klasa: IV

Mësuese: Violeta Kuqi 

Shkolla: “Sulë Harri”, Elbasan

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Gjeografi 9, tema mësimore “Rajoni Perëndimor në Shqipëri”

Next Article

Zëri i studentes shqiptare në Itali: Le të hedhim sytë nga Shqipëria jonë!

Related Posts