Orë mësimi virtuale për klasat e katërta në lëndët Dituri Natyre, Tik dhe Edukim fizik

Nën vazhdën e orëve mësimore virtuale sjellim modele për tri lëndë të klasës së katërt: dituri natyre, tik dhe edukim fizik. Temat respektive: “Ndërprerja e qarkut, elektriciteti përçohet”, “Ç’është interneti?”, “Projekt: Lojërat me top”. 

Ato janë përgatitur nga mësuesja jonë bashkëpunëtore Violeta Kuqi. 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Si të përballemi me karantinën – vetëizolimin?

Next Article

Orë mësimi për detyrën përmbledhëse për lëndën Art Pamor, klasa e katërt

Related Posts