Orë mësimi për detyrën përmbledhëse për lëndën Art Pamor, klasa e katërt

Kjo është një orë mësimore virtuale në lëndën e Artit Pamor e cila zhvillohet në kuadër të parapërgatitjes së detyrës përbledhëse për periudhën e dytë. Materiali është hartuar për klasat e katërta.

Orë mësimi virtuale përsa i takon detyrës përmbledhëse, periudha e dytë, art pamor, klasa e katër. Ai është përgatitur nga mësuesja Violeta Kuqi, shkolla “Sul Harri”, Elbasan. 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Orë mësimi virtuale për klasat e katërta në lëndët Dituri Natyre, Tik dhe Edukim fizik

Next Article

Shkruhet “panik” dhe jo “panikë”!

Related Posts