Orë mësimi në lëndën aftësim teknologjik në klasën e III-të

Një orë mësimi në lëndën e aftësimit teknologjik me klasën e III-të dhe mësuesin Sadulla Kajo. Mësuesi shprehet se në këtë klasë ka artistë dhe instrumentistë të talentuar!

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Ushqimi, një aleat i dobishëm për të fituar energji

Next Article

Model testimi në lëndën Letërsi, klasa e dhjetë

Related Posts