Orë ditari për fëmijët me zhvillim ndryshe

Orë ditari, hartuar nga mësuesja Violeta Nipolli Kuqi, për fëmijët me aftësi ndryshe, e bazuar ne Kurrikulën e Re. Ky material u vjen në ndihmë mësuesve mbështetës. Materialin mund ta shkarkoni më poshtë.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Plasin yjet porsi qelqi

Next Article

Shumica e prindërve janë dembelë dhe neglizhojnë të lexuarin me zë të lartë

Related Posts