Olimpiada e matematikës në shkollën “7 Marsi”

Drejtoria Arsimore e Tiranës publikon foto nga shkolla “7-Marsi” ku u zhvillua olimpiada e matematikës mes klasave të nënta. Olimpiada drejtohet nga mësuesi i përkushtuar Vladimir Kokeri.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Albas, trajnim dhe orë model në lëndën e gjeografisë dhe letërsisë

Next Article

Kujdes, tastiera e kompjuterit është burim virusesh

Related Posts