Nisma “Tri lëndë në gjashtë orë”, model plani

Ky është planifikimi i tremujorit të dytë sipas nismës së re “Tri lëndë në gjashtë orë”. Plani për klasën e shtatë është hartuar nga Klotilda Jaupi, mësuesja e biologjisë në shkollën 9-vjeçare “Mihal Grameno”, Tiranë.

Klotilda Jaupi, mësuese biologjie në shkollën 9-vjeçare “Mihal Grameno”

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

“Burgosja e poetit Ovidius”

Next Article

“Aurora dhe fustani shumëngjyrësh”, nga Denata Toçe

Related Posts