Ndërtimi i një makine lodër me mjete rrethanore

Mësuesja Rozana Nuzi e klasës së parë B, shkolla “31 Korriku” Burrel, sjell për Portalin Shkollor, një orë mjaft të veçantë me temë “Lëvizja e objekteve me shpejtësi dhe me ngadalësi. Ndërtimi i një makine lodër, të punuar me mjete rrethanore”.

Tema: Lëvizja e objekteve me shpejtësi dhe me ngadalësi. Ndërtimi i një makine lodër me tullumbace dhe ndërtimi i një lodre që kërcen, të punuara me mjete rrethanore; tapa shisheje,karton ose dërrase, tullumbace dhe makina lodër, suste kuti kartoni, plasteline, u punua në grup dhe çife. 

Rozana Nuzi, klasa e parë –B, shkolla “31 Korriku” Burrel

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

101 pyetje dhe përgjigje/ Ç'po ndodh me mua?

Next Article

IQ dhe Inteligjenca Emocionale: Cili është ndryshimi?

Related Posts