Mundësitë e arsimit në SHBA, bursat, si të kërkojmë universitetin e duhur

Të martën, koordinatorja rajonale e këshillimit për arsimin Cheryl Francisconi vizitoi Këndin Amerikan në Vlorë. Ajo dhe dy këshilltaret për arsimin e lartë në Amerikë u takuan me një grup nxënësish nga shkolla e mesme “Ali Demi” dhe bënë një prezantim mbi mundësitë e arsimit në Shtetet e Bashkuara, bursat dhe se si të kërkojmë për universitetin e duhur. Edhe ju jeni të interesuar për të studiuar në Amerikë? Klikoni këtu për më shumë detaje

http://educationusa.al/

©Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

MAS : Denonconi të gjitha format e dhunës në shkolla

Next Article

“Së bashku për të larguar dhunën nga shkolla, komuniteti dhe familja”

Related Posts